HjemOpskrifterBlomkålsuppe med karry og kokos

Blomkålsuppe med karry og kokos

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 blomkål
  • 1 løg
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 2 tsk karry
  • 1 liter vand eller grøntsagsbouillon
  • 1 dåse kokosmælk
  • groft salt
  • 2 spsk kokosmel
  • 2 spsk græskarkerner
  • 40 g mandler
  • 2 spsk sojasauce

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Del blomkålen i buketter og skær stokken i grove stykker.

  • 2.
    Skær løg i både.

  • 3.
    Varm olien i en gryde og steg løg og blomkål i 5 minutter ved middel varme.

  • 4.
    Tilsæt karry og rist det et minut før vand eller bouillon tilsættes.

  • 5.
    Lad suppen småkoge i 15 minutter.

  • 6.
    Tilsæt så kokosmælk og blend med en stavblender til suppen er cremet.

  • 7.
    Smag til med salt.

  • 8.
    Kom kokoschips i en pande sammen med græskarkerner og grofthakkede mandler.

  • 9.
    Tilsæt soja og vend det sammen over middel varme til sojaen er kogt ind.

  • 10.
    Kan pakkes i en bøtte for sig og drysses på suppen, når den spises.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6186 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
295 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 10.9 %1.9 g
Kulhydrat: 10.7 %1.9 g
Fedt: 78.4 %6.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;