Smag på verden
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Blødende chokoladekage med nutella og kaffe

Bedømmelse (47)
30-60 min
6 personer

Ingredienser

100 g smør

100 g mørk chokolade 70%

150 g sukker

½ dl meget stærk kaffe

80 g nutella

1/2 tsk vaniljepulver

3 æg

100 g hvedemel

 

Pynt: Flormelis og hakkede pistacienødder

Smelt smør og grofthakket chokolade under omrøring over et vandbad. Pisk sukker, kaffe, nutella, vaniljepulver og æg sammen. Vend blandingen sammen med det smeltede chokolade og smør. Vend melet i blandingen og fordel dejen (ca. 1 dl.) i 6 smurte skåle/kopper og sæt dem på frost i minimum 2 timer. Forvarm ovnen til 200°C. Bag kagerne i ca. 30 minutter i midten af ovnen til overfladen og kanten på kagerne føles lidt fast. Lad kagerne køle lidt af. Drys med flormelis og hakkede pistacienødder og server straks.

Serveringstip: Kagerne kan med fordel laves dagen før og smager lækkert med vaniljeis.

 

Energi pr. stk.:  2009 kJ /478 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g.
Fedt: 24 g.
Kulhydrat: 42,5 g. 

Blødende chokoladekage

Smelt smør og grofthakket chokolade under omrøring over et vandbad. Pisk sukker, kaffe, nutella, vaniljepulver og æg sammen. Vend blandingen sammen med det smeltede chokolade og smør. Vend melet i blandingen og fordel dejen (ca. 1 dl.) i 6 smurte skåle/kopper og sæt dem på frost i minimum 2 timer. Forvarm ovnen til 200°C. Bag kagerne i ca. 30 minutter i midten af ovnen til overfladen og kanten på kagerne føles lidt fast. Lad kagerne køle lidt af. Drys med flormelis og hakkede pistacienødder og server straks.

Serveringstip: Kagerne kan med fordel laves dagen før og smager lækkert med vaniljeis.

 

Energi pr. stk.:  2009 kJ /478 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g.
Fedt: 24 g.
Kulhydrat: 42,5 g.