HjemOpskrifterBiscoff crumble cookie slices

Biscoff crumble cookie slices

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

Bund
  • 175 g hvedemel
  • 25 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 120 g smør (koldt)+ ekstra til formen
Crumble topping
  • 50 g havregryn
  • 100 g brun farin
  • 75 g hvedemel
  • 0.5 tsk stødt kanel
  • 70 g smør (koldt)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Smør en 20x20 bradepande med smør, og kom bagepapir i bunden.

  • 2.
    Til bunden blandes mel med sukker og vanilje.

  • 3.
    Skær smørret i tern, og smuldr det ud i dejen, til det ligner grov rasp.

  • 4.
    Kom det i bradepanden, og pres det hårdt ned i et jævnt lag som bund.

  • 5.
    Brug evt. bunden af et glas til at presse dejen godt sammen med.

  • 6.
    Smør forsigtigt Biscoff spread ud over bunden.

  • 7.
    Bland havregryn med brun farin, hvedemel og kanel.

  • 8.
    Skær smørret i tern, og smuldr det ud i blandingen.

  • 9.
    Drys blandingen over kagen, og bag den i 30-40 min. ved 180°C.

  • 10.
    Lad kagen køle helt ned, inden den skæres i 16 firkanter.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12230 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1976 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 3.8 %4.4 g
Kulhydrat: 47 %54.6 g
Fedt: 49.2 %26.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;