Barbequemarineret pulled grillet nakkefilet

fork and spoon
Hovedret
clock
120+ min
Barbequemarineret pulled grillet nakkefilet
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

1 nakkefilet ca. 2 kg

 

Barbequemarinade:

½ dl neutral olie

2 spsk. Worchestershire sauce

1 dl ketchup

2 spsk. sojasauce

2 spsk. æbleeddike

3 spsk. brun farin

2 tsk. hvidløgspulver

1 tsk. paprika, stødt

1 tsk. chili flager

Sådan gør du

Bland alle ingredienser sammen til barbecuemarinaden. Fordel 2/3 af marinaden på nakkefileten.

Kom den i en frysepose i køleskab over natten.

Tag nakkefileten ud af posen og kom den på en gasgrill ved 100 grader i 8-10 timer.

(Eller gasgrill ved 150 grader i 4- 4,5 timer). Pensles undervejs med resten af marinaden.

Lad nakkefileten trække i 20 minutter inden den rives fra hinanden med 2 gafler.

Server med valgfrit tilbehør f.eks. salat, grillede grøntsager, kartofler og burgerboller.

Energi pr. person: 2022 Kj/  481 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 16 g.
Kulhydrat: 2 g.
Fedt: 13 g.