HjemOpskrifterBarbequemarineret pulled grillet nakkefilet

Barbequemarineret pulled grillet nakkefilet

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 2 kg svinenakkefileter (1 nakkefilet)
Barbequemarinade:
  • 0.5 dl smagsneutral olie
  • 2 spsk worcestershiresauce
  • 1 dl tomatketchup
  • 2 spsk sojasauce
  • 2 spsk æbleeddike
  • 3 spsk brun farin
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk stødt paprika
  • 1 tsk tørret chiliflage

Sådan gør du

  • 1.
    Bland alle ingredienser sammen til barbecuemarinaden.

  • 2.
    Fordel 2/3 af marinaden på nakkefileten.

  • 3.
    Kom den i en frysepose i køleskab over natten.

  • 4.
    Tag nakkefileten ud af posen og kom den på en gasgrill ved 100 grader i 8-10 timer. (Eller gasgrill ved 150 grader i 4- 4,5 timer).

  • 5.
    Pensles undervejs med resten af marinaden.

  • 6.
    Lad nakkefileten trække i 20 minutter inden den rives fra hinanden med 2 gafler.

  • 7.
    Server med valgfrit tilbehør f.eks. salat, grillede grøntsager, kartofler og burgerboller.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17914 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
789 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.2 g
Protein: 34.6 %16.1 g
Kulhydrat: 5.4 %2.5 g
Fedt: 60 %12.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;