Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Bagte kødboller i tomatsovs med squash og feta med tomat-bulgur
Bagte kødboller i tomatsovs med squash og feta med tomat-bulgur
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 æg
400 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
50 g rasp
1 løg
1 spsk frisk timian
salt og sort peber
1 grøn squash
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 spsk olivenolie
2 dåser hakkede tomater
150 g feta
200 g bulgur
5 dl vand
Sådan gør du
1.
Bland oksekød sammen med æg og rasp.
2.
Riv halvdelen af løget, og kom det i farsen sammen med timian og lidt salt og peber.
3.
Gem resten af løget til bulgur.
4.
Tril farsen til kødboller.
5.
Skær squash i tern, og skær peberfrugterne i tykke strimler.
6.
Kom begge dele i et ovnfast fad, og vend det med 1 spsk. olivenolie og lidt salt og peber.
7.
Hæld de hakkede tomater over, men gem en kvart dåse til bulguren.
8.
Kom kødbollerne ned i tomatblandingen, og smuldr fetaen over.
9.
Bages i 20 min. ved 200°C.& Lav imens bulgur: Hak resten af løget fint, og svits det i en gryde med 1 spsk. olivenolie i et par minutter.
10.
Tilsæt bulgur, resten af de hakkede tomater og vand, og kom ½ tsk. groft salt i.
11.
Lad det simre under låg i 20 min.
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10827 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
419 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
23.2 %
5.7 g
Kulhydrat:
34.5 %
8.5 g
Fedt:
42.3 %
4.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;