HjemOpskrifterBagte aspargeskartofler med dildcreme og ørredrogn

Bagte aspargeskartofler med dildcreme og ørredrogn

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 300 g aspargeskartofler
  • 1 spsk olivenolie
  • salt & sort peber
  • 100 g flødeost naturel
  • 1 tsk revet citronskal (usprøjtet)
  • 1 bundt frisk dild
  • 75 g ørredrogn

Sådan gør du

  • 1.
    Skrub kartoflerne, og dup dem tørre.

  • 2.
    Flæk dem, og kom dem i et ovnfast fad.

  • 3.
    Vend dem med olivenolie, og krydr med lidt salt og peber.

  • 4.
    Bag kartoflerne i 30 min. ved 200°C.

  • 5.
    Rør flødeost sammen med revet citronskal og finthakket dild.

  • 6.
    Smag til med lidt salt og peber.

  • 7.
    Lad kartoflerne køle lidt af, og top hver med lidt dildcreme og en teskefuld rogn.

  • 8.
    Pynt med ekstra dild.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3012 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
586 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 17.4 %6.0 g
Kulhydrat: 33.1 %11.4 g
Fedt: 49.5 %7.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;