Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Bagte aspargeskartofler med dildcreme og ørredrogn
Bagte aspargeskartofler med dildcreme og ørredrogn
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
300 g aspargeskartofler
1 spsk olivenolie
salt & sort peber
100 g flødeost naturel
1 tsk revet citronskal (usprøjtet)
1 bundt frisk dild
75 g ørredrogn
Sådan gør du
1.
Skrub kartoflerne, og dup dem tørre.
2.
Flæk dem, og kom dem i et ovnfast fad.
3.
Vend dem med olivenolie, og krydr med lidt salt og peber.
4.
Bag kartoflerne i 30 min. ved 200°C.
5.
Rør flødeost sammen med revet citronskal og finthakket dild.
6.
Smag til med lidt salt og peber.
7.
Lad kartoflerne køle lidt af, og top hver med lidt dildcreme og en teskefuld rogn.
8.
Pynt med ekstra dild.
Fisk og skaldyr
Forret
SPISETID opskrift
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3012 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
586 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
17.4 %
6.0 g
Kulhydrat:
33.1 %
11.4 g
Fedt:
49.5 %
7.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;