Bagt torsk med citronpesto og forårsgrønt

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Bagt torsk
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Ca. 600 g torskeloin. Salt, peber. Fintrevet citronskal fra
1/2 økologisk eller ubehandlet citron. 1 spsk Grøn Pesto.
Olivenolie.
1 bdt. forårsløg. 1-2 squash. Salt, peber.

Sådan gør du

Krydr fisken med salt og peber, og smør den med en blanding
af citronskal og pesto. Dryp med lidt ekstra olivenolie og
bag fisken ca. 15 min. ved 200°C.

 

Rist forårsløgene, og skær squashen i skiver på langs.

Damp grønsagerne et par minutter i letsaltet vand.

Servér grønsagerne til fisken dryppet med lidt ekstra pesto.

 

Energi pr. person incl. 75 g brød: 620kj/386 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g: Protein 9,1 g. Fedt: 2,2 g. Kulhydrat: 9,2 g.