Bagt rødspætte med artiskok, citron og porre

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Bagt rødspætte med artiskok, citron og porre
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 porrer

4 små eller 2 store flåede rødspætter

Salt og sort peber

50 g smør

200 g grillede artiskokker i olie

½ økologisk citron

1 bundt dild 

Sådan gør du

Rens porrerne og skær dem i skiver. Krydr rødspætterne med salt og peber på begge sider og læg dem med oversiden op ad i en bradepande. Bag dem ved 180°C i 15-20 min.

Smelt imens smør i en pande og kom porrer i. Lad dem snurre ved medium varm til de bliver blanke.

Hæld olien fra artiskokkerne og kom dem i panden sammen med revet skal og saft af citronen.

Server de bagte rødspætter med porreblandingen og top med grofthakket dild. 

 

Energi pr. person: 1236KJ/295Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 13,6 g.

Kulhydrat: 1,4 g.

Fedt: 2,7 g.