Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Bagt rødspætte med artiskok, citron og porre

0-30 min
4 personer

Ingredienser

2 porrer

4 små eller 2 store flåede rødspætter

Salt og sort peber

50 g smør

200 g grillede artiskokker i olie

½ økologisk citron

1 bundt dild 

Rens porrerne og skær dem i skiver. Krydr rødspætterne med salt og peber på begge sider og læg dem med oversiden op ad i en bradepande. Bag dem ved 180°C i 15-20 min.

Smelt imens smør i en pande og kom porrer i. Lad dem snurre ved medium varm til de bliver blanke.

Hæld olien fra artiskokkerne og kom dem i panden sammen med revet skal og saft af citronen.

Server de bagte rødspætter med porreblandingen og top med grofthakket dild. 

 

Energi pr. person: 1236KJ/295Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 13,6 g.

Kulhydrat: 1,4 g.

Fedt: 2,7 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Bagt rødspætte med artiskok, citron og porre

Rens porrerne og skær dem i skiver. Krydr rødspætterne med salt og peber på begge sider og læg dem med oversiden op ad i en bradepande. Bag dem ved 180°C i 15-20 min.

Smelt imens smør i en pande og kom porrer i. Lad dem snurre ved medium varm til de bliver blanke.

Hæld olien fra artiskokkerne og kom dem i panden sammen med revet skal og saft af citronen.

Server de bagte rødspætter med porreblandingen og top med grofthakket dild. 

 

Energi pr. person: 1236KJ/295Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 13,6 g.

Kulhydrat: 1,4 g.

Fedt: 2,7 g.