Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Bagt rødspætte med artiskok, citron og porre
Bagt rødspætte med artiskok, citron og porre
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 porrer
2 store eller 4 små rødspætter
salt og sort peber
50 g smør
200 200 g grillede artiskokker i olie
½ citron (usprøjtet)
1 bundt dild
SÅDAN GØR DU
1.
Rens porrerne og skær dem i skiver.
2.
Krydr rødspætterne med salt og peber på begge sider og læg dem med oversiden op ad i en bradepande.
3.
Bag dem ved 180°C i 15-20 min.
4.
Smelt imens smør i en pande og kom porrer i.
5.
Lad dem snurre ved medium varm til de bliver blanke.
6.
Hæld olien fra artiskokkerne og kom dem i panden sammen med revet skal og saft af citronen.
7.
Server de bagte rødspætter med porreblandingen og top med grofthakket dild.
Fisk og skaldyr
Ovnret
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
53843 kj / 12869 kcal
Næringsindhold pr. 100g
161 kj / 38 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
5.2 g
Protein:
39.3 %
3.7 g
Kulhydrat:
52.3 %
4.9 g
Fedt:
8.4 %
0.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;