HjemOpskrifterBagt rødspætte med artiskok, citron og porre

Bagt rødspætte med artiskok, citron og porre

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 porrer
  • 2 store eller 4 små rødspætter
  • salt og sort peber
  • 50 g smør
  • 200 200 g grillede artiskokker i olie
  • 0.5 citron (usprøjtet)
  • 1 bundt frisk dild

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rens porrerne og skær dem i skiver.

  • 2.
    Krydr rødspætterne med salt og peber på begge sider og læg dem med oversiden op ad i en bradepande.

  • 3.
    Bag dem ved 180°C i 15-20 min.

  • 4.
    Smelt imens smør i en pande og kom porrer i.

  • 5.
    Lad dem snurre ved medium varm til de bliver blanke.

  • 6.
    Hæld olien fra artiskokkerne og kom dem i panden sammen med revet skal og saft af citronen.

  • 7.
    Server de bagte rødspætter med porreblandingen og top med grofthakket dild.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
74548 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
223 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 25.4 %3.3 g
Kulhydrat: 69 %9.0 g
Fedt: 5.6 %0.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;