Bagt kuller med rosmarinkartofler

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Bagt kuller med rosmarinkartofler
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 kg kartofler

2 løg

3 spsk. frisk rosmarin

1 spsk. fennikelfrø

2 fed hvidløg

2 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

4 dl grøntsagsbouillon

50 g blødt smør

500 g kullerfilet uden skind (du kan også bruge torsk eller lign.)

50 g pankorasp

Sådan gør du

Skrub kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Skær løg i tynde skiver. Hak rosmarinen, og knus fennikelfrø i en morter. Bland det sammen med knust hvidløg, og gem halvdelen til senere. Vend resten sammen med kartoflerne og løg sammen med olivenolien, og kom det i et ovnfast fad. Hæld bouillon ved. Steg det i ovnen i 25 min. ved 200°C. Rør imens smørret sammen med resten af krydderiblandingen. Krydr med salt og peber. Tag fadet ud, og læg fisken over kartoflerne. Fordel kryddersmørret på fisken og drys raspen over.

Kom fadet tilbage i ovnen og steg videre i 15 min.

 

Energi pr. person: 2176KJ/520Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,3 g.  Kulhydrat: 9,1 g.
Fedt: 3,6 g.