HjemOpskrifterBagt kuller med rosmarinkartofler

Bagt kuller med rosmarinkartofler

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 kg kartoffel
  • 2 løg
  • 3 spsk frisk rosmarin
  • 1 spsk fennikelfrø
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og sort peber
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • 50 g blødt smør
  • 500 g kullerfileter
  • 50 g pankorasp

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skrub kartoflerne og skær dem i tynde skiver.

  • 2.
    Skær løg i tynde skiver.

  • 3.
    Hak rosmarinen, og knus fennikelfrø i en morter.

  • 4.
    Bland det sammen med knust hvidløg, og gem halvdelen til senere.

  • 5.
    Vend resten sammen med kartoflerne og løg sammen med olivenolien, og kom det i et ovnfast fad.

  • 6.
    Hæld bouillon ved.

  • 7.
    Steg det i ovnen i 25 min. ved 200°C.

  • 8.
    Rør imens smørret sammen med resten af krydderiblandingen.

  • 9.
    Krydr med salt og peber.

  • 10.
    Tag fadet ud, og læg fisken over kartoflerne.

  • 11.
    Fordel kryddersmørret på fisken og drys raspen over.

  • 12.
    Kom fadet tilbage i ovnen og steg videre i 15 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8546 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
387 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 24.8 %5.6 g
Kulhydrat: 42.4 %9.7 g
Fedt: 32.8 %3.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;