Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Bagt kartoffel med linsechili, korianderdressing og ost
Bagt kartoffel med linsechili, korianderdressing og ost
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 løg
4 bagekartofler
1 fed hvidløg
1 gulerod
1 spsk olivenolie
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk paprika
0.5 tsk røget paprika
2 spsk koncentreret tomatpuré
4 dl vand
150 g tørrede røde linser
1 knivspids salt og peber
1 håndfuld frisk koriander + ekstra til servering
2 dl økologisk creme fraiche 9%
150 g revet mozzarellaost
1 frisk chili
Sådan gør du
1.
Vask kartoflerne, og dup dem tørre.
2.
Prik dem et par steder med en kødnål, og pak dem ind i alufolie.
3.
Bag dem på en rist i ovnen i 1 time og 15 min. ved 200 °C.
4.
Skær løg i små tern, og hak hvidløget fint.
5.
Riv guleroden.
6.
Varm olien i en gryde, og svits løg og gulerødder i 4 min.
7.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 minut.
8.
Kom spidskommen, paprika og røget paprika i sammen med tomatpuré, og steg det i 1 minut.
9.
Tilsæt vand og linser, og kom lidt salt og peber i.
10.
Lad retten simre i 15 min.
11.
Blend koriander og fraiche sammen, og smag til med salt og peber.
12.
Tag kartoflerne ud af folien, og skær et snit ned gennem toppen af skindet, så kartoflen kan åbnes.
13.
Fyld linsechili i, og top med dressing, revet ost, hakket koriander og chili.
Grøntsager
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8880 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
402 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
21.1 %
5.0 g
Kulhydrat:
53.7 %
12.7 g
Fedt:
25.2 %
2.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;