HjemOpskrifterBagt fisk med kartofler, ristet kål og hvidvinssauce med dild

Bagt fisk med kartofler, ristet kål og hvidvinssauce med dild

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 750 g kartofler
  • 1 knivspids fint salt
  • 150 g grønkål
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 knivspids sort peber
  • 1 tsk smør
  • 4 torskefileter ca. 500 g – du kan også bruge andre fisk, fx lyssej eller laks
  • 1 glas REDUCED® Hvidvinssauce
  • 1 håndfuld frisk dild

Sådan gør du

  • 1.
    Skræl kartoflerne og skær dem i grove stykker.

  • 2.
    Kog dem møre i letsaltet vand.

  • 3.
    Pluk grønkålen i mindre stykker og rist dem i en pande med olivenolie i 5 min. så kålen stadig er flot grøn.

  • 4.
    Krydr med lidt salt og peber.

  • 5.
    Kom bagepapir i bunden af et ovnfast fad og smør det med smørret.

  • 6.
    Læg fisken i fadet og bag den i 12 min. ved 180 °C.

  • 7.
    Varm imens saucen op efter pakkens anvisning.

  • 8.
    Sigt vandet fra kartoflerne og lad dem dampe lidt af.

  • 9.
    Kom dem så i saucen og vend sammen med grofthakket dild.

  • 10.
    Server kartofler og sauce sammen med den bagte fisk og ristet grønkål.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3323 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
277 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 10.5 %1.7 g
Kulhydrat: 67.5 %11.0 g
Fedt: 22 %1.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;