Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Bagt fisk med kartofler, ristet kål og hvidvinssauce med dild
Bagt fisk med kartofler, ristet kål og hvidvinssauce med dild
Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
750 g kartofler
1 knivspids fint salt
150 g grønkål
1 spsk olivenolie
1 knivspids sort peber
1 tsk smør
4 torskefileter ca. 500 g – du kan også bruge andre fisk, fx lyssej eller laks
1 glas REDUCED® Hvidvinssauce
1 håndfuld frisk dild
Sådan gør du
1.
Skræl kartoflerne og skær dem i grove stykker.
2.
Kog dem møre i letsaltet vand.
3.
Pluk grønkålen i mindre stykker og rist dem i en pande med olivenolie i 5 min. så kålen stadig er flot grøn.
4.
Krydr med lidt salt og peber.
5.
Kom bagepapir i bunden af et ovnfast fad og smør det med smørret.
6.
Læg fisken i fadet og bag den i 12 min. ved 180 °C.
7.
Varm imens saucen op efter pakkens anvisning.
8.
Sigt vandet fra kartoflerne og lad dem dampe lidt af.
9.
Kom dem så i saucen og vend sammen med grofthakket dild.
10.
Server kartofler og sauce sammen med den bagte fisk og ristet grønkål.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3323 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
277 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
10.5 %
1.7 g
Kulhydrat:
67.5 %
11.0 g
Fedt:
22 %
1.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;