HjemOpskrifterAvocadosalat med blåbær, fetaost, saltristede mandler og mynte-limedressing

Avocadosalat med blåbær, fetaost, saltristede mandler og mynte-limedressing

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 dl sort quinoa
  • 1 grøntsagsbouillon
  • 4 dl vand
  • 0.5 tsk salt
  • 3 avocadoer
  • 200 g spinatblade
  • 100 g Puck® salatost i blok
  • 125 g blåbær
mynte-limedressing
  • 1 limefrugt (saft og skal)
  • 1 dl olivenolie
  • 1 spsk flydende honning
  • 0.5 tsk sort peber
  • 0.5 tsk salt
  • 1 dl friskhakket mynte
  • pynt: frisk mynte

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom quinoa i en sigte, og skyl dem i koldt vand.

  • 2.
    Kom dem herefter i en gryde sammen med grønsagsbouillon og vand, og kog dem efter anvisningen.

  • 3.
    Rist mandlerne i salt på en medium varm pande, og hak dem derefter groft.

  • 4.
    Skær avocadoen i tynde skiver.

  • 5.
    Skyl og slyng spinatblade, og smuldr fetaosten.

  • 6.
    Bland limesaft og limeskal med olivenolie, honning, sort peber, salt og finthakket frisk mynte til en dressing.

  • 7.
    Bland spinat og quinoa med dressingen.

  • 8.
    Top salaten med avocado, smuldret fetaost, ristede mandler, blåbær og pynt med mynte.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8999 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
582 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.5 g
Protein: 7 %2.4 g
Kulhydrat: 15.1 %5.2 g
Fedt: 77.9 %12.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;