Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Avocadosalat med blåbær, fetaost, saltristede mandler og mynte-limedressing

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
4 personer

Ingredienser

2 dl sort quinoa

1 stk grønsagsbouillon

4 dl vand

1 dl mandler

½ tsk salt

3 stk avocado

200 g spinatblade

100 g fetaost

125 g blåbær


Mynte-limedressing:

1 lime (saft og skal)

1 dl olivenolie

1 spsk flydende honning

½ tsk sort peber

½ tsk salt

1 dl finthakket frisk mynte


Pynt: Frisk mynte

Om råvarerne

Kom quinoa i en sigte, og skyl dem i koldt vand. Kom dem herefter i en gryde sammen med grønsagsbouillon og vand, og kog dem efter anvisningen. Rist mandlerne i salt på en medium varm pande, og hak dem derefter groft. Skær avocadoen i tynde skiver. Skyl og slyng spinatblade, og smuldr fetaosten.

Bland limesaft og limeskal med olivenolie, honning, sort peber, salt og finthakket frisk mynte til en dressing. Bland spinat og quinoa med dressingen. Top salaten med avocado, smuldret fetaost, ristede mandler, blåbær og pynt med mynte.

 

Energi pr. person: 3036 kJ / 723 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,0 g
Fedt: 12,5 g
Kulhydrat: 9,5 g

Avocadosalat med blåbær, fetaost, saltristede mandler og mynte-limedressing

Kom quinoa i en sigte, og skyl dem i koldt vand. Kom dem herefter i en gryde sammen med grønsagsbouillon og vand, og kog dem efter anvisningen. Rist mandlerne i salt på en medium varm pande, og hak dem derefter groft. Skær avocadoen i tynde skiver. Skyl og slyng spinatblade, og smuldr fetaosten.

Bland limesaft og limeskal med olivenolie, honning, sort peber, salt og finthakket frisk mynte til en dressing. Bland spinat og quinoa med dressingen. Top salaten med avocado, smuldret fetaost, ristede mandler, blåbær og pynt med mynte.

 

Energi pr. person: 3036 kJ / 723 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,0 g
Fedt: 12,5 g
Kulhydrat: 9,5 g