Avocadomad med rejer og flødeost med krydderurter

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Avocadomad med rejer og flødeost med krydderurter
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

150 g flødeost naturel

2 spsk. dild, hakket

2 spsk. purløg, klippet

salt og sort peber

2 avocadoer

250 g rejer

½ bundt radiser

4 skiver rugbrød

citronskiver, ekstra purløg og dild til pynt

Sådan gør du

Rør flødeost sammen med dild og purløg. Smag til med salt og peber. Halvér avocadoerne, og fjern stenene. Tag avocadoerne ud af skallen med en spiseske, og skær dem i tynde skiver på tværs. Dup rejerne tørre med køkkenrulle. Anret en halv avocado på hver skive rugbrød. Top med flødeost og rejer, og pynt med radiser i tynde skiver, citron og lidt purløg og dild. 

 

Energi pr. pers.: 1601KJ/383Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 8 g. 
Kulhydrat: 9,7 g. 
Fedt: 9,1 g.