HjemOpskrifterAuberginelasagne med Naturli’

Auberginelasagne med Naturli’

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 aubergine
  • 1 løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 spsk olivenolie
  • 300 g Naturli' hakket
  • 1 dåse hakket tomat
  • 1 bæger frisk basilikum
  • salt & peber
  • 0.5 liter mornaysauce
  • 1 pakke frisk lasagneplade
  • 100 g revet mozzarellaost

Sådan gør du

  • 1.
    Skær løg, aubergine og peberfrugt i små tern.

  • 2.
    Varm olien i en gryde, og steg grøntsagerne i 10 min.

  • 3.
    Tilsæt Naturli’ hakket, og steg videre, mens det bruner.

  • 4.
    Kom hakkede tomater og grofthakket basilikum i, og krydr med lidt salt og peber.

  • 5.
    Lad saucen simre i 10 min.

  • 6.
    Kom lidt mornaysauce i bunden af et ovnfast fad på ca. 20x30 cm.

  • 7.
    Læg et lag pastaplader og så et lag grøntsagsauce, lidt mornaysauce, og gentag så 3 gange.

  • 8.
    Top med mornaysauce og den revne mozzarella.

  • 9.
    Bag lasagnen ved 180°C i 30 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9548 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
456 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 22.1 %5.9 g
Kulhydrat: 24.2 %6.5 g
Fedt: 53.7 %6.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;