HjemOpskrifterAsiatisk wok med mørbrad af gris, ægnudler, kål, forårsløg og cashewnødder

Asiatisk wok med mørbrad af gris, ægnudler, kål, forårsløg og cashewnødder

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Wokret
  • 0.5 rød spidskål
  • 2 peberfrugter
  • 3 gulerødder
  • 200 g broccolini
  • 1 bundt forårsløg
  • 250 g ægnudler
  • 2 tsk sesamolie
  • 3 spsk sojasauce
  • 2 spsk smagsneutral olie
  • 2 tsk revet frisk ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • ca. 350 g svinemørbrader af dansk frilandsgris (tilberedt i strimler)
Topping
  • 1 dl ristede cashewnød
  • 1 fintsnittet rød chilipeber
  • 1 limefrugt i både
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 håndfuld frisk koriander

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Snit spidskål i tynde strimler, og skær peberfrugt og gulerødder i tynde stave.

  • 2.
    Skær broccolini i mundrette stykker, og snit forårsløg fint.

  • 3.
    Kog ægnudlerne efter pakkens anvisning.

  • 4.
    Bland sesamolie, sojasauce, neutral olie, revet ingefær og finhakket hvidløg til en marinade.

  • 5.
    Lad strimler af mørbrad trække i marinaden.

  • 6.
    Steg de snittede grøntsager på en meget varm pande i lidt olie i cirka 2-4 minutter.

  • 7.
    Tilsæt de kogte ægnudler og kødet inklusiv marinaden.

  • 8.
    Vend retten godt sammen, og anret i dybe tallerkener.

  • 9.
    Drys med cashewnødder, chili, sesamfrø og frisk koriander.

  • 10.
    Servér sammen med limebåde.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10066 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
488 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 24.1 %6.9 g
Kulhydrat: 41.8 %12.0 g
Fedt: 34.1 %4.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;