Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Asiatisk wok med mørbrad af gris, ægnudler, kål, forårsløg og cashewnødder
Asiatisk wok med mørbrad af gris, ægnudler, kål, forårsløg og cashewnødder
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Wokret
0.5 rød spidskål
2 peberfrugter
3 gulerødder
200 g broccolini
1 bundt forårsløg
250 g ægnudler
2 tsk sesamolie
3 spsk sojasauce
2 spsk smagsneutral olie
2 tsk revet frisk ingefær
2 fed hvidløg
ca. 350 g svinemørbrader af dansk frilandsgris (tilberedt i strimler)
Topping
1 dl ristede cashewnød
1 fintsnittet rød chilipeber
1 limefrugt i både
1 spsk sesamfrø
1 håndfuld frisk koriander
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Snit spidskål i tynde strimler, og skær peberfrugt og gulerødder i tynde stave.
2.
Skær broccolini i mundrette stykker, og snit forårsløg fint.
3.
Kog ægnudlerne efter pakkens anvisning.
4.
Bland sesamolie, sojasauce, neutral olie, revet ingefær og finhakket hvidløg til en marinade.
5.
Lad strimler af mørbrad trække i marinaden.
6.
Steg de snittede grøntsager på en meget varm pande i lidt olie i cirka 2-4 minutter.
7.
Tilsæt de kogte ægnudler og kødet inklusiv marinaden.
8.
Vend retten godt sammen, og anret i dybe tallerkener.
9.
Drys med cashewnødder, chili, sesamfrø og frisk koriander.
10.
Servér sammen med limebåde.
Mellemøsten
Wokret
Svin
Hurtig
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10066 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
488 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.2 g
Protein:
24.1 %
6.9 g
Kulhydrat:
41.8 %
12.0 g
Fedt:
34.1 %
4.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;