Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Asiatisk marinerede stegeben med frisk salat og peanutdressing
Asiatisk marinerede stegeben med frisk salat og peanutdressing
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
90-120 min
Samlet tid:
120+ min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 kg stegeben fra gris
2 fed hvidløg
2 stilke citrongræs
0.5 tsk frisk ingefær
1 rød chilipeber
1 dl flydende honning
1 dl sojasauce
salat:
ca. 650 g lilla spidskål
3 forårsløg
3 gulerødder
200 g ægnudler
150 g edamamebønner
1 dl ristede cashewnød
1 dl frisk koriander
peanutdressing
1 dl peanutbutter
1 dl sød chilisauce
1 limefrugt
2 spsk vand
Sådan gør du
1.
Læg stegebenene ned i en stor gryde med kogende vand, og lad det simre i 2 timer, til kødet er mørt.
2.
Imens gøres marinaden klar: Hak hvidløg, citrongræs, ingefær og chili fint, og rør det sammen med honning og soja.
3.
Gem marinaden til senere.
4.
Når kødet er kogt færdigt, fordeles stegebenene ud på en bageplade med bagepapir.
5.
Pensl med marinaden.
6.
Steg kødet i en 185C forvarmet ovn i ca. 15 minutter, til de har fået en fin farve.
7.
Snit spidskål og forårsløg fint, og skær gulerødderne i smalle, aflange strimler.
8.
Kog nudlerne efter forskriften.
9.
Bland nudler sammen med de fintsnittede grøntsager, og vend edamamebønner i.
10.
Lav dressingen: Rør peanutbutter, sød chilisauce, limesaft og lidt vand sammen i en skål.
11.
Smag til, og justér evt. konsistensen med lidt mere vand.
12.
Anret salaten i skåle, læg kødet på toppen og pynt med cashewnødder og koriander.
13.
Servér dressing ved siden af.
14.
Tip: Brug rester af de marinerede stegeben i Bao Buns eller i en Bánh mì-sandwich.
Mellemøsten
Hovedret
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
28394 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
715 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
30.4 %
12.8 g
Kulhydrat:
23.7 %
10.0 g
Fedt:
45.9 %
8.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;