Appetizer med agurk og rejer

0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 agurk

 

Rejefyld:

150 g afdryppede rejer

1 dl creme fraiche 18 %

50 g grønne asparges

2 spsk finthakket rødløg

2 spsk grofthakket dild

2 tsk usprøjtet citronskal

Salt og peber

 

Pynt:

Dild, citronskal og fem peber

Til rejefyldet blandes rejer, creme fraiche, fintsnittet grønne asparges, rødløg, dild, citronskal og salt og peber. Skyl agurken og skær den i 16-18 skiver á ca. 1 cm. Anret skiver af agurk toppet med rejefyldet på et flot fad. Pynt med dild, citronskal og drys af fem peber.

 

Energi pr. person: 389 kJ/93 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,0 g
Fedt: 3,0 g

Kulhydrat: 2,0 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Appetizer med agurk og rejer

Til rejefyldet blandes rejer, creme fraiche, fintsnittet grønne asparges, rødløg, dild, citronskal og salt og peber. Skyl agurken og skær den i 16-18 skiver á ca. 1 cm. Anret skiver af agurk toppet med rejefyldet på et flot fad. Pynt med dild, citronskal og drys af fem peber.

 

Energi pr. person: 389 kJ/93 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,0 g
Fedt: 3,0 g

Kulhydrat: 2,0 g