Appetizer med agurk og rejer

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 agurk

Rejefyld:

150 g afdryppede rejer

1 dl creme fraiche 18 %

50 g grønne asparges

2 spsk finthakket rødløg

2 spsk grofthakket dild

2 tsk usprøjtet citronskal

Salt og peber

 

Pynt:

Dild, citronskal og fem peber

Sådan gør du

Til rejefyldet blandes rejer, creme fraiche, fintsnittet grønne asparges, rødløg, dild, citronskal og salt og peber. Skyl agurken og skær den i 16-18 skiver á ca. 1 cm. Anret skiver af agurk toppet med rejefyldet på et flot fad. Pynt med dild, citronskal og drys af fem peber.

 

Energi pr. person: 389 kJ/93 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,0 g
Fedt: 3,0 g
Kulhydrat: 2,0 g