HjemOpskrifterAppetizer med agurk og rejer

Appetizer med agurk og rejer

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
    Agurkerulle
    • 1 agurk
    • 150 g afdryppede rejer
    • 1 dl creme fraiche 18%
    • 50 g grønne asparges
    • 2 finthakket rødløg
    • 2 spsk grofthakket frisk dild
    • 2 tsk citronskal (usprøjtet)
    • salt og sort peber
      Pynt:
      • frisk dild, citronskal og fem peber

      Sådan gør du

      • 1.
        Til rejefyldet blandes rejer, creme fraiche, fintsnittet grønne asparges, rødløg, dild, citronskal og salt og peber.

      • 2.
        Skyl agurken og skær den i 16-18 skiver á ca. 1 cm.

      • 3.
        Anret skiver af agurk toppet med rejefyldet på et flot fad.

      • 4.
        Pynt med dild, citronskal og drys af fem peber.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      1634 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      213 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 0.6 g
      Protein: 35 %4.4 g
      Kulhydrat: 26.6 %3.3 g
      Fedt: 38.4 %2.2 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;