Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
And på grill
And på grill
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2.8 kg ænder
300 g tørret frugt (svesker, abrikoser, figner)
2 pærer
5 stilke timianblade
salt & sort peber
Sådan gør du
1.
Tænd grillen så den er klar når anden er forberedt.
2.
Brug masser af kul i begge sider (indirekte) og sørg for at grillen og risten er godt varme.
3.
Lav fyldet ved at skrælle pærerne og skære dem i grove tern.
4.
Bland pærer og tørret frugt med bladene fra timiankvistene samt et godt drys salt og peber.
5.
Fyld anden ved først at lukke halsåbningen til med en kødnål.
6.
Fyld den godt op med pære/frugt blandingen – helt fyldt, da det afgiver smagen bedst muligt til anden.
7.
Luk til sidst med kødnåle.
8.
Drys skindet med groft salt og peber.
9.
Placer en foliebakke mellem kullene og tilsæt vand indtil den er 2/3 fyldt.
10.
Placér anden med dens brystside på risten så den ligger hen over foliebakken.
11.
På med låget og indstil luftspjældene så bundspjæld er helt åbent og topspjæld i låget er ca. halvt åbent.
12.
Efter en time på grillen vendes anden om så du får sprødt skind på brystsiden.
13.
Grilltiden er ca 2½ time for 3 kg and.
14.
Tjek med et stegetermometer.
15.
Anden er klar når den er 79° C.
16.
Er skindet ikke helt sprødt, så kan du evt. give den et par minutter direkte over kullene, men pas på, for det går hurtigt.
17.
Lad anden hvile i ca. 20 minutter inden udskæring.
Grill
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17661 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
519 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
54.7 %
16.7 g
Kulhydrat:
19.7 %
6.0 g
Fedt:
25.6 %
3.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;