HjemOpskrifterAgurkeruller med røget laks og peberrod

Agurkeruller med røget laks og peberrod

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 1 agurk
  • 100 g flødeost naturel
  • 1 spsk fintrevet peberrod
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids sort peber
  • 140 g røget laks i skiver
  • 1 bakke karse
  • 1 håndfuld frisk dild

Sådan gør du

Sådan gør du
  • 1.
    Brug et mandolinjern eller en kartoffelskræller til at skære agurken i lange tynde strimler på langs.

  • 2.
    Rør flødeost sammen med peberrod, og smag til med lidt salt og peber.

  • 3.
    Skær laksen i stykker, der passer i bredden med agurkestrimlerne.

  • 4.
    Læg hver strimmel agurk på et skærebræt, og smør flødeost på den nederste halvdel.

  • 5.
    Læg laksestykker hen over flødeosten, og drys med lidt karse og plukket dild.

  • 6.
    Rul hvert stykke stramt sammen nedefra og op, så der afsluttes med ren agurk.

  • 7.
    Brug en tandstikker til at holde hver rulle sammen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2399 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
381 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.4 g
Protein: 27.2 %6.1 g
Kulhydrat: 11.7 %2.6 g
Fedt: 61.1 %6.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;