Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Æbleskiver med vanilje, kardemomme, kanel og solbærsyltetøj
Æbleskiver med vanilje, kardemomme, kanel og solbærsyltetøj
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
250 g øko hvedemel
0.5 tsk natron
2 spsk sukker
kornene fra 1 øko vaniljestang
4 dl øko kærnemælk
3 æg delt i blommer og hvider
0.25 tsk salt
2 tsk stødt kardemomme
2 tsk stødt kanel
4 spsk øko smør til stegning
flormelis til drys
1.5 dl solbær syltetøj
Sådan gør du
1.
Sigt hvedemel og natron i en skål.
2.
Bland vaniljekornene grundigt med sukkeret.
3.
Pisk melblandingen med kærnemælk, æggeblommer, sukker, vanilje, salt, kardemomme og kanel.
4.
Pisk hviderne helt stive og vend dem forsigtigt i dejen.
5.
Lad æbleskivepanden blive godt varm og kom lidt smør i hullerne.
6.
Fyld hullerne ¾ op med dej og bag æbleskiverne ved jævn varme.
7.
Vend dem første gang når dejen er lysebrun på undersiden – brug fx en tandstik.
8.
Vend derefter flere gang så de bliver bagt jævnt.
9.
Drys med flormelis og server med solbærsyltetøj.
Kager
Brød og kager
Jul
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8655 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
799 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
10.8 %
5.1 g
Kulhydrat:
58.9 %
27.7 g
Fedt:
30.3 %
6.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;