4 personer
5 æbler
500 g flæsk i skiver
250 g champignon
2 løg
1 spsk frisk timian
salt og sort peber
1 Krydr flæsket på begge sider med groft salt og steg det sprødt i en tør pande. Hold flæsket lunt i ovnen, mens du laver æblerne.
2 Skær champignon i kvarte og skær løg i tykke både. Fjern kernehuset på æblerne og skær dem i både – bare behold skindet på. Hæld noget af fedtet fra panden og kom champignon og løg i. Steg det et par minutter, til svampene ikke længere afgiver væde.
3 Tilsæt timian og æbler og svits det sammen 10 min, til æblerne begynder at blive bløde. Krydr med salt og peber og servér sammen med flæsket.
Energifordeling pr. person:
2021KJ/483Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.
Protein: 7,6 g.
Kulhydrat: 5,9 g.
Fedt: 13,5 g.