Æblecrumble med yoghurtcreme

30-60 min

Ingredienser

Æblecrumble:

4-5 æbler i grove tern

125 g glutenfrie havregryn

100 g mandler

50 g hasselnødder

50 g kokosmel

75 g rørsukker

1 tsk. stødt kanel

½ tsk. muskatnød

½ tsk. salt

1 tsk. stødt kardemomme

4 spsk. smeltet kokosolie

 

Yoghurtcreme:

300 g laktosefri yoghurt naturel

1 tsk. flormelis

Korn af 1 vaniljestang

Havregryn, mandler, hasselnødder, kokosmel, rørsukker, kanel, muskatnød, salt og kardemomme køres til grov mel i en foodprocessor. Bland smeltet kokosolie i. Bland æbler med crumbledej og fordel fyldet i de 4 forme. Bages i en ovn ved 200 grader° i ca. 30 -35 minutter.

Skrab kornene af vaniljestangen ud på et skærebræt med 1 tsk. flormelis. Bland vaniljesukker sammen med yoghurt og lad det trække smag på køl.

Server de lune æblecrumble med kold yoghurtcreme.

 

 

 

Energi pr. person:  2887 Kj/   687 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g.
Kulhydrat: 21,6 g.

Fedt: 16,3 g. 

aeblecrumble

Havregryn, mandler, hasselnødder, kokosmel, rørsukker, kanel, muskatnød, salt og kardemomme køres til grov mel i en foodprocessor. Bland smeltet kokosolie i. Bland æbler med crumbledej og fordel fyldet i de 4 forme. Bages i en ovn ved 200 grader° i ca. 30 -35 minutter.

Skrab kornene af vaniljestangen ud på et skærebræt med 1 tsk. flormelis. Bland vaniljesukker sammen med yoghurt og lad det trække smag på køl.

Server de lune æblecrumble med kold yoghurtcreme.

 

 

 

Energi pr. person:  2887 Kj/   687 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g.
Kulhydrat: 21,6 g.

Fedt: 16,3 g. 

LÆS TILBUDSAVISEN