HjemOpskrifterÆblecrumble med yoghurtcreme

Æblecrumble med yoghurtcreme

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
æblecrumble:
  • 4 æbler i grove tern
  • 125 g glutenfri havregryn
  • 100 g mandler
  • 50 g hasselnødder
  • 50 g kokosmel
  • 75 g rørsukker
  • 1 tsk stødt kanel
  • 4 spsk smeltet kokosolie
Yoghurtcreme:
  • 3 dl Arla® Laktosefri yoghurt naturel 1,5%
  • 1 tsk flormelis
  • 1 korn fra vaniljestang

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Havregryn, mandler, hasselnødder, kokosmel, rørsukker, kanel, muskatnød, salt og kardemomme køres til grov mel i en foodprocessor.

  • 2.
    Bland smeltet kokosolie i.

  • 3.
    Bland æbler med crumbledej og fordel fyldet i de 4 forme.

  • 4.
    Bages i en ovn ved 200 grader° i ca. 30 -35 minutter.

  • 5.
    Skrab kornene af vaniljestangen ud på et skærebræt med 1 tsk. flormelis.

  • 6.
    Bland vaniljesukker sammen med yoghurt og lad det trække smag på køl.

  • 7.
    Server de lune æblecrumble med kold yoghurtcreme.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11561 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
910 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.5 g
Protein: 6.4 %3.4 g
Kulhydrat: 31.8 %17.0 g
Fedt: 61.8 %15.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;