HjemOpskrifterÆblecrumble med makronrasp

Æblecrumble med makronrasp

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 5 aroma røde æbler
  • 1 dl rørsukker
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl kokosmel
  • 2 dl makronrasp
  • 100 g blødt smør

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Udkern æblerne og skær dem i mellemstore stykker.

  • 2.
    Bland sukker, havregryn, ­kokosmel, ­makronrasp og blødt smør i en skål til en løs smuldermasse (crumble).

  • 3.
    Læg æblestykkerne i et ovnfast fad og fordel crumblen ovenpå.

  • 4.
    Bag i varmluftovn i ca. 20 minutter ved 180° C.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7180 kj / 1716 kcal
Næringsindhold pr. 100g
652 kj / 156 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 2.5 %0.9 g
Kulhydrat: 42.9 %16.5 g
Fedt: 54.6 %9.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;