Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

5 søde og sunde snacks

Bedømmelse (8)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

Granola
100 g smør
100 g honning
100 g rørsukker
200 g havregryn
50 g hasselnød
50 g mandel
50 g græskarkerner
50 g poppede kerner fx finax byg klar til brug
50 g sesamfrø
50 g rosiner eller soltørret tranebær
Frugtstænger med kakao
400 g dadler uden sten
1-2 spsk. kakao
200 g hasselnød
150 g kokosmel
2½ dl kokosmælk
50 g havregryn
2 spsk. honning
2 spsk. kokosmel til drys
Om råvarerne

Granola barer

Bring smør, honning og rørsukker i kog i en gryde og kog til sukkeret er opløst.

Tilsæt havregryn, hakkede nødder, mandler, græskarkerner, poppede kerner, sesamfrø og rosiner. 

Bland det godt og kom det i en lille bradepande beklædt med bagepapir og tryk det godt sammen. Bag massen ved 150 °C i ca. 45 min. og lad det køle helt af i formen.

Skær den i små stykker og opbevar dem i en kagedåse eller plastbøtte med tætsluttende låg.

Tip. Kan evt. overtrækkes med mørk chokolade.

 

Bananer med chokolade og kokos

Skær en banan  i 3-4 lige store stykker. Stik en ispind i hver og dyp dem i chokolade en af gangen og drys straks med nøddeflager eller kokos.

 

Mandler med drys

Smut mandlerne og kom dem i en lille bøtte, drys godt med frysetørrede pulvariserede bær. Læg låg på og ryst til mandlerne er dækket med bær.
Ryst altid en ekstra gang inden du snupper en mandel.

 

Frugtstænger med kakao

Findel dadler, kakao og nødder i en foodprocessor eller multihakker. Bland massen med kokosmel, kokosmælk, havregryn og honning.
Kom massen i en lille bradepande ca. 18*24 cm, og glat overfladen med en ske. Drys kokosmel og sæt det i køleskabet til næste dag. Skær den i passende stykker, og opbevar den koldt.

Sunde snacks

Granola barer

Bring smør, honning og rørsukker i kog i en gryde og kog til sukkeret er opløst.

Tilsæt havregryn, hakkede nødder, mandler, græskarkerner, poppede kerner, sesamfrø og rosiner. 

Bland det godt og kom det i en lille bradepande beklædt med bagepapir og tryk det godt sammen. Bag massen ved 150 °C i ca. 45 min. og lad det køle helt af i formen.

Skær den i små stykker og opbevar dem i en kagedåse eller plastbøtte med tætsluttende låg.

Tip. Kan evt. overtrækkes med mørk chokolade.

 

Bananer med chokolade og kokos

Skær en banan  i 3-4 lige store stykker. Stik en ispind i hver og dyp dem i chokolade en af gangen og drys straks med nøddeflager eller kokos.

 

Mandler med drys

Smut mandlerne og kom dem i en lille bøtte, drys godt med frysetørrede pulvariserede bær. Læg låg på og ryst til mandlerne er dækket med bær.
Ryst altid en ekstra gang inden du snupper en mandel.

 

Frugtstænger med kakao

Findel dadler, kakao og nødder i en foodprocessor eller multihakker. Bland massen med kokosmel, kokosmælk, havregryn og honning.
Kom massen i en lille bradepande ca. 18*24 cm, og glat overfladen med en ske. Drys kokosmel og sæt det i køleskabet til næste dag. Skær den i passende stykker, og opbevar den koldt.