Sådan gør du
Granola barer
1.
Bring smør, honning og rørsukker i kog i en gryde og kog til sukkeret er opløst.
2.
Tilsæt havregryn, hakkede nødder, mandler, græskarkerner, poppede kerner, sesamfrø og rosiner.
3.
Bland det godt og kom det i en lille bradepande beklædt med bagepapir og tryk det godt sammen.
4.
Bag massen ved 150 °C i ca. 45 min. og lad det køle helt af i formen.
5.
Skær den i små stykker og opbevar dem i en kagedåse eller plastbøtte med tætsluttende låg.
7.
Kan evt. overtrækkes med mørk chokolade.
Bananer med chokolade og kokos
1.
Skær en banan i 3-4 lige store stykker.
2.
Stik en ispind i hver og dyp dem i chokolade en af gangen og drys straks med nøddeflager eller kokos.
Mandler med drys
1.
Smut mandlerne og kom dem i en lille bøtte, drys godt med frysetørrede pulvariserede bær.
2.
Læg låg på og ryst til mandlerne er dækket med bær.
3.
Ryst altid en ekstra gang inden du snupper en mandel.
Frugtstænger med kakao
1.
Findel dadler, kakao og nødder i en foodprocessor eller multihakker.
2.
Bland massen med kokosmel, kokosmælk, havregryn og honning.
3.
Kom massen i en lille bradepande ca. 18*24 cm, og glat overfladen med en ske.
4.
Drys kokosmel og sæt det i køleskabet til næste dag.
5.
Skær den i passende stykker, og opbevar den koldt.
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
33185 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1732 kj / 0 kcal
EnergifordelingFiber: | | 7.1 g |
Protein: | 6.5 % | 6.6 g |
Kulhydrat: | 39.3 % | 40.0 g |
Fedt: | 54.2 % | 25.4 g |
Alkohol: | 0 % | 0.0 g |