HjemOpskrifterMarengsmonstre

Marengsmonstre

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

12 stk
  • 1 brev Dr.Oetker Perfect Meringues
  • 0.75 dl vand
  • Dr.Oetker Concentrated Green Colour
  • Dr.Oetker Concentrated Black Colour
  • sukkerøje til pynt

Sådan gør du

  • 1.
    Kom marengspulver i en skål, og tilsæt vand.

  • 2.
    Pisk ved lav hastighed i 3 min., til marengsen er helt stiv.

  • 3.
    Del massen i to portioner, og kom et par dråber farve i hver.

  • 4.
    Fold det meget let sammen, så der dannes marmorering.

  • 5.
    Brug to teskeer til at sætte små toppe af marengs på en bageplade med bagepapir.

  • 6.
    Træk små toppe i dem, så de får et uens udseende.

  • 7.
    Kom sukkerøjne på.

  • 8.
    Bag marengsene ved 100 °C i 1-1½ time.

  • 9.
    Undlad at åbne ovnen undervejs.

  • 10.
    Lad marengsene køle af i ovnen for at undgå, at de revner.

  • 11.
    Revner de alligevel, er det også okay – det er jo monstre.

  • 12.
    Opbevares i lufttæt beholder.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2434 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
936 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 4.4 %2.4 g
Kulhydrat: 95.6 %52.7 g
Fedt: 0 %0.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;