Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Opskriften på en eventyrlig jul

Vegansk jul

Opskriften på vegansk jul

I MENY ved vi, at der findes mange opskrifter på en god jul. Og vi har selvfølelig også alt, du skal bruge til en plantebaseret én af slagsen. Du skal bruge en håndfuld gode ideer, et lille drys kærlighed og en liste med varer. Find din inspiration lige her og få svar på alle de spørgsmål, der melder sig, når julen skal smage vegansk.

Den vegetariske julemiddag fra a til z er måske lidt radikal for de fleste. Bryd traditionerne, og lad dig inspirere til et enkelt grønt alternativ eller to mellem alle klassikerne. Det er let og lækkert at gå en grøn jul i møde. 

"Er du VEGETAR!!??" 

For bare få år siden var en 100% grøn livsstil nok til at ryste en del traditionelle husstande og restaurationer i deres grundvold. Specielt udenfor de større byer. "Ingen kød … altså, bare grønt uden noget?" Sådan er det heldigvis ikke længere. I takt med at flere og flere interesserer sig for det kødløse grønne køkken, økologi og en mere bæredygtig kost for både mennesker og klode er udbuddet af råvarer, inspirationen og viden om tilberedelse eksploderet. Kål i alle farver, duften af dadler, citrusfrugter og krydderurter og et hav af muligheder med svampe, quinoa, bulgur og nødder. I dag er det ikke bare nemt at leve grønt. Det er også super lækkert. Flere og flere foretrækker den grønne menu, simpelthen fordi det smager godt. "Men selveste juleaften", tænker du måske.

Det er selvfølgelig helt op til dig og din familie.