Strandby Fisk

Strandby Fisk

Førsteklasses fangst

I MENY er vi meget stolte af vores førsteklasses fangst fra Strandby. Strandby Fisk er nemlig det bedste fra havet – hele året. De danske fisk får vi fra kuttere, der kun er på havet få dage ad gangen, mens de udenlandske fisk kommer fra dygtige leverandører udvalgt af Strandby Fisk.

Strandby Fisk er fanget med metoder, der tager hensyn til fisk og havmiljø. Hver morgen køber vi fisk og skaldyr på fiskeauktionerne i Nordjylland, og på havnekajen i Strandby ligger vores skærestue, så vi med det samme kan håndskære og lægge fisken på is. Vi flår, fileterer og pakker nemlig alt ved håndkraft, inden varerne køres til din MENY – resultatet er rent og reelt kød hver gang. Dét er smagen af friskhed!

 

Sådan skal fisk serveres

Kig forbi din MENY, og se det store udvalg af smagfulde fisk fra Strandby. Vi står klar til at råde og vejlede, for når det kommer til fisk – ja, så findes der et hav af fantastiske tilberedningsmuligheder. Vi kender en masse gode opskrifter, og kan hjælpe dig med at vælge.

Du skal blot huske at tilberede fisken ved minimum 60°C inden servering eller fryse fisken ved -20°C i 24 timer.

Glæd dig til at smage.