Specialist eller leder

Specialist eller leder

Ansvar, frihed og udvikling er nøgleordene, når vi taler karriere i MENY. Du kan både gå specialistvejen og måske ende som vinekspert. Og du kan tage ledervejen som eksempelvis slagtermester, frugt- og grøntleder, butikschef og købmand.

MENY er en stor og alsidig arbejdsplads, og der er mange muligheder for at gøre karriere, både hvis du starter din karriere som elev i en af vores butikker, eller kommer udefra og ønsker at gøre karriere. Vi vægter faglighed og personlighed højt, og gennem uddannelse og læring samt træning i butikken udvikler vi vores madarbejdere.  Det samme gør sig gældende, hvis man vil være leder. Vi har synlige karriereveje, og hjælper gerne på vej – og så skal du vise dit fulde potentiale og tage initiativ.

 

Slagter, fiskeafdeling og delikatesse

Karriere & uddannelse:
Vi er stolte af vores krogmodnede kød; vi er glade for vores friske fisk og viser med glæde vores delikatesser frem. Vi inspirerer vores kunder og er med til at sætte mad på bordet hos de danske familier – uanset om de selv står for menuen eller vælger et af vores mange færdige måltidsløsninger.

Din baggrund:
Vi har altid brug for faguddannet personale og medarbejdere med interesse for mad og det moderne køkken. Man kan have mange forskellige baggrunde: kok, slagter, deli, gastronom mv. Desuden uddanner vi også elever.

Se video med Heidi fra MENY i Dronninglund. Hun er en passioneret og stolt delikatesseleder, som konstant skaber vækst:

Læs om vores stolte MADarbejdere i deli, slagter og fisk

Frugt & grønt

Karriere & uddannelse:
Frugt & Grønt-afdelingen er et af flagskibene i MENY. Her kommer du til at arbejde med et stort sortiment af danske, lokale og økologiske varer samt årstidens skiftende råvarer. 

Din baggrund:
Du har en passion for frugt & grønt. Du ved at kvalitet er essentielt, og vigtigt; du forstår dig på årstidernes frugter og grøntsager - eller har lysten til at lære det. Du kan og vil lave lækre udstillinger, du kan se værdien af smagsprøver og elsker at inspirere kunderne. (du har interessen, vi lærer dig fagligheden).

Læs mere om hverdagen i frugt & grønt

Vinspecialist

Karriere & uddannelse:
Udsøgte vine fra alle verdensdele; de bedste dråber til de skarpeste priser og gode råd til glasset. Brænder du for vin og ved du noget om det, ja, så er du kommet til det rigtige sted. 

Din baggrund:
Vin er noget af det bedste - i hvert fald har du en ægte interesse for vin. Du har et minimum af kendskab til vin, så du kan vejlede og inspirere vores kunder. Vi bygger på din viden, og gør dig til detail sommelier, hvis du vil og har potentialet.

Leder

MENY er en stor og alsidig arbejdsplads med mange forskellige lederjobs. Der er med andre ord mange muligheder for at blive leder i en MENY butik – du skal bare beslutte, hvilken vej du vil gå.

Du kan starte som elev og arbejde dig op i systemet og blive leder for kolonial, frugt- og grønt eller du kan blive salgsleder. Du kan også blive leder i delikatessen eller starte som slagterelev og ende som slagtermester, og senere købmand. Kommer du udefra, så er der også masser muligheder for at træde direkte ind i en lederstilling. I forbindelse med langt de fleste lederjob kommer du til at gennemføre vores lederuddannelse "Ledelse i praksis".

Jonas fra MENY Hellerup er ostemand, og synes det er sjovt at sælge ost - hør hvorfor:

Hanne fra MENY Køge møder kunderne i kassen og glæder sig hver dag til at komme på arbejde - hør hvorfor: