Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Sous vide

Sous vide

Kender du sous vide?

Hvis ikke, har du noget godt i vente. Men hvad er egentlig sous vide? Sous vide er fransk og betyder ”under vakuum”. Det henviser til den særlige tilberedningsmetode, der bruges for at opnå de enestående møre resultater, som har gjort sous vide verdensberømt.

Når du møder sous vide-mærket i MENY, ligger der et stort arbejde forud: Først udvælges kødet efter vores kvalitetskrav, herefter pakkes kødet i specialemballage og tilberedes i vandbad ved konstant temperatur over lang tid. Resultatet er en fantastisk smag, saftigt kød og mørhed med garanti. Metoden er skånsom, så saft og kraft bevares, og du får en ensartethed i kødet fra kant til kant.

 

Lige til at grille

Med sous vide får du nemhed og mørhed på én gang. Kødet er vakuumpakket i særlige poser og tilberedt ved lav temperatur over lang tid. Det giver dig mørt og perfekt tilberedt kød fra kant til kant. Du skal blot grille kødet eller stege det i ovnen, til kødet er gennemvarmt og får en lækker stegeskorpe. Det er nemt og lækkert. Resultatet er en fantastisk smag, saftigt kød og mørhed med garanti.

Se videoen heruder, hvor Martin og Philip fra MENY Værløse fortæller mere om, hvordan du griller fx sous vide okseskank og revelsben og får det lækreste, møreste resultat. God fornøjelse!

Kig efter sous vide-mærket eller spørg slagteren i din MENY. Tjek også om der skulle være et godt tilbud på sous vide i ugens tilbudsavis.

 

 

Sous vide opskrifter

Her på siden kan du få inspiration til en lækker menu med det møreste kød. Find sous vide opskrifter med fx pulled pork, spareribs, revelsben, vikingkøller, lammeskank, andelår eller kalvecuvette. Klik på de enkelte opskrifter nederst på siden eller gå på opdagelse i vores store madunivers med mere end 1.500 spændende opskrifter

Rigtig god fornøjelse - og velbekomme!

Sous vide vikingkøller med bagte kartofler med krydderurtesmør, hvidløgsbrød og grillede majskolber

Madarbejder sous vide