Sous vide

Sous vide

Kender du sous vide?

Hvis ikke, har du noget godt i vente. Sous vide er fransk og betyder ”under vakuum”. Det henviser til den særlige tilberedningsmetode, der bruges for at opnå de enestående møre resultater, som har gjort sous vide verdensberømt.

Når du møder sous vide-mærket i MENY, ligger der et stort arbejde forud: Først udvælges kødet efter vores kvalitetskrav, herefter pakkes kødet i specialemballage og tilberedes i vandbad ved konstant temperatur over lang tid. Resultatet er en fantastisk smag, saftigt kød og mørhed med garanti. Metoden er skånsom, så saft og kraft bevares, og du får en ensartethed i kødet fra kant til kant.

Lige til at grille

Vil du imponere med en fantastisk middag og samtidig have god tid til dine gæster? Så skulle du prøve en af MENYs mange lækre sous vide-udskæringer. Vi har klaret alt forarbejdet, så du blot skal grille kødet eller stege det i ovnen, til kødet er gennemvarmt og får en lækker stegeskorpe. Det er nemt, lækkert og hurtigt – og så er der mør middag med garanti.