Tænd op under sommeren

Sommer i MENY

Tænd op under sommeren

Når det er sommer i MENY, er det tid til at få god smag på gløderne, og derfor har vi samlet alt det, der gør sommermåltidet til noget helt særligt: Skønne grillopskrifter, velsmagende ideer og ikke mindst inspiration med sæsonens lækreste råvarer.
 

Besøg slagterens grilldisk

I slagterafdelingen får du de møreste og saftigste udskæringer, så du kan nyde den dejlige grillsmag – hele sommeren. Og så står vores dygtige slagtere naturligvis klar med et tip eller to, hvis du skal bruge lidt inspiration til tilbehøret, marinaden eller tilberedningen. Hver fredag og lørdag giver vi dig muligheden for at sammensætte din egen grillpakke med lige det, du har lyst til. Her får du personlig betjening og kan vælge frit mellem alt, hvad ganen og grillen kan begære: Lige fra saftige udskæringer til velsmagende grillpølser.
 

Velsmagende weekendmeny for 2

Hele sommeren kan du - hver fredag og lørdag - købe en velsmagende veekendmeny for 2 i alle landets butikker. Menuen kan variere, men består altid af et mix mellem mørt kød og lækkert tilbehør – nok til to. Så kan du nyde den gode smag med en, du holder af – helt uden at bruge timer i køkkenet.

 

Rigtig god sommer – og rigtig god grillsæson.