Smagsfest
Mmh! En dag med

Smagsfest

KOM TIL SMAGSFEST 1. APRIL

Vi hylder den gode smag, og derfor er du inviteret til Smagsfest i din lokale MENY fredag 1. april, hvor vi serverer smagsprøver fra kl. 15-18. Vi glæder os til at se dig til en hel dag med den gode smag i fokus!

FÅ LÆKRE SMAGSPRØVER

Vores madarbejdere står klar med smagsprøver på et udvalg af vores egne favoritter. Du kan se frem til at smage på saftig lammeculotte, cremet rødkits-ost, eksotisk mango, klassisk bearnaisesauce og naturligvis spændende fransk vin og intens øl. Alt sammen til priser, der er lige til at spise. Ses vi?

Smagsfest i MENY
Inviter og vind

Inviter og vind

Deltag i konkurrencen på vores Facebook d. 30. marts 2022- så er du med i lodtrækningen om et gavekort til MENY på 1.000 kr. Alt du skal gøre for at deltage, er at fortælle os, hvem du vil invitere med til Smagsfest i din lokale MENY.

 

Vinderen findes ved lodtrækning d. 4. april 2022. Vinderne får direkte besked, hvorefter præmien sendes til vindernes adresse. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du skal være min. 18 år for at deltage i konkurrencen. Arrangør af konkurrencen og ansvarlig for persondata er Dagrofa ApS, Kærup parkvej 5, 4100 Ringsted. Personoplysninger som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet i overensstemmelse med Dagrofas persondatapolitik, som kan læses her. Ansatte i Dagrofa kan ikke deltage i konkurrencen.

Gå aldrig glip af noget

Hold dig opdateret

TIlmeld dig MENYs nyhedsbrev, og få inspiration og spændende indhold direkte i indbakken!