Smagsfest
Mmh! En dag med

Smagsfest

KOM TIL SMAGSFESTER I DIN MENY

I MENY fejrer vi den gode smag med fantasiske smagsfester!
Det hele starter med en smagedag fredag 2. september kl. 15-18, hvor du kan smage på et udvalg af vores lækre varer!

Storesmagedag 2. september - kl. 15-18
Frugt og grønt smagsfest 9. september - kl. 15-18
Mejeri smagsfest 16. september - kl. 15-18
Convenience smagsfest 23. september - kl. 15-18
Slagter smagsfest 30. september - kl. 15-18
Øl, vin og spiritus 7. oktober - kl. 15-18

Vi glæder os til at se dig, i din lokale MENY!

FÅ LÆKRE SMAGSPRØVER

Hver fredag fra kl. 15-18 står vores madarbejdere står klar med smagsprøver på et udvalg af vores egne favoritter, som vil variere fra smagsfest til smagsfest i perioden fra 2. september til 7. oktober. Du kan se frem til at smage på lækre oste, saftigt smagsfuldt frugt og grønt, lækre kød-udskæringer og naturligvis spændende vin og intens øl. Alt sammen til priser, der er lige til at spise. Ses vi?

Smagsfest i MENY
Inviter og vind

Inviter og vind

Deltag i konkurrencen på vores Facebook 30. august til d. 1. september 2022- så er du med i lodtrækningen om et gavekort til MENY på 500 kr. Alt du skal gøre for at deltage, er at fortælle os, hvem du vil invitere med til Smagsfest i din lokale MENY.

 

Vinderen findes ved lodtrækning d. 2. september 2022. Vinderne får direkte besked, hvorefter præmien sendes til vindernes adresse. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du skal være min. 18 år for at deltage i konkurrencen. Arrangør af konkurrencen og ansvarlig for persondata er Dagrofa ApS, Kærup parkvej 5, 4100 Ringsted. Personoplysninger som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet i overensstemmelse med Dagrofas persondatapolitik, som kan læses her. Ansatte i Dagrofa kan ikke deltage i konkurrencen.

Gå aldrig glip af noget

Hold dig opdateret

TIlmeld dig MENYs nyhedsbrev, og få inspiration og spændende indhold direkte i indbakken!

;