Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Kam af gris

Kam af gris

Udskæringen kam er grisens ryg. Stykket giver både mulighed for en god flæskesteg og lækre svinekoteletter. Stykket kan fås både med og uden svær og ben.

Kammen går langs hele grisens ryg. Det er muligt at skære en flæskesteg på omkring 2,5 kg af stykket, eller en masse ens koteletter. Selve kødet er magert, hvis du skærer fedkanten af efter tilberedning. Fedtkanten indeholder cirka halvdelen af det fedt der findes i en skive flæskesteg.

Kam af gris bliver normalt til flæskesteg eller koteletter, men kan også saltes, ryges og koges til en hamburgerryg. Endelig er kamstykket et af de stykker der kan anvendes til pulled pork.

Flæskesteg egner sig til både ovn og grill. Koteletter kan både tilberedes på grill, pande og i ovnen. Du kan finde masser af inspiration og opskrifter i vores store opskriftssamling.

Svinekam