Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Entrecôte

Entrecôte

Blandt de fem møreste stykker på oksen finder du entrecôte. En god fedtfordeling og marmorering giver et saftigt og ekstra smagfuldt stykke kød, der egner sig til grill, pande og ovn.

Stykket der bliver til entrecôtesteg og bøffer sidder forrest på kamstykket. Det er blandt de fem møreste stykker kød på oksen, grundet marmoreringen og fedtfordelingen, samt et af de mest smagfulde. Navnet kommer fra det franske ord entrecôte, der løst betyder mellem ribbenene. Det er med andre ord en beskrivelse af kødets oprindelse. Stykket går også under en række andre navne, som Porterhouse steak i Storbritannien og navnene Ribeye steak, Striploin steak, Strip steak, Wing steak, Club steak og Delmonico i USA.

Entrecôte