Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Hel kylling

Hel kylling

Kyllingen klippes eller skæres op i mindre dele, men den kan også tilberedes hel.

Kyllingen kan enten koges eller steges i gryde eller i ovn.
Bind evt. lårerne sammen og vingerne ind til kroppen (specielt ved grydestegning og kogning) så kyllingen ikke går fra hinanden, når den bliver mør. Hvis den steges hel, kan den fyldes med favoritfyldet, hvilket lægger lidt ekstra stegetid til. Hvis du koger kyllingen, så dækkes den lige akkurat med vand. Tilsæt salt, hel peber og evt. laurbærblade, suppevisk, løg, gulerødder o.lign. for smag. Kog ved relativt lavt blus til låret føles løst. Ved grydestegning, så brunes kyllingen godt ved stærk varme og steges videre under låg 45-60 min v/middelvarme.  I ovn krydrer du kyllingen efter smag og steger den 60-70 min v/200˚ (varmluft: ca. 60 min v/180˚). OBS: Frosne kyllinger skal have samme behandling som ferske, blot længere tid. Grydestegning kan dog ikke anbefales.

Kylling