Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Hvide Asparges

Hvide Asparges

Hvide asparges skal skrælles. Læg aspargesen på et skærebræt. Brug kartoffelskrælleren og start lige under hovedet og kør ned mod bunden. Rul aspargesen på brættet, så du får et fast underlag. Skræl hele vejen rundt og tag ikke for meget af. Knæk den nederste del af med fingrene der hvor stænglen giver sig. Hvis der sidder fibre tilbage, efter man har knækket den nederste del af, skal aspargesen skrælles lidt mere. Damp eller kog hvide asparges i ca. 4-5 minutter i letsaltet vand - stik i dem som en kartoffel og mærk om de er møre. Indeholder b- og c-vitamin. Kan fryses rå.

Hvide Asparges