Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Blomkål

Blomkål

Der findes grønne og violette blomkål, men det hvide blomkål er mest anvendt.

Tæt, rundt og knoldet kål bestående af små buketter på tyk stok. God sprødhed og smag. Fås i både den traditionelle hvide og den smukke lilla variant. Snit den fint og brug den i alverdens salater, fx med en hvid dressing eller en oliedressing. Få sødmen frem i kålen ved at bage den i ovnen eller koge den let.

Hvis du koger eller på anden måde varmebehandler den lilla/violette variant vil du opleve at noget af den smukke lilla farve forsvinder.

Blomkål er velegnet kogt, i supper, gratineret og revet som salat. Opbevar blomkål i en plastpose i køleskabet, så holder det sig bedst.

Tip! Prøv at anvende blomkål til mos - som et alternativ til den traditionelle kartoffelmos. Damp blomkålen, tilsæt smør og salt og blend det hele med en stavblender. Smag mosen til og tilsæt evt. mere smør, salt - eller pift den op med lidt krydderurter, som fx løvstikke eller estragon.

Blomkål