Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Påske

Inspiration og opskrifter til påsken

Der er forår i luften, og de første helligdage nærmer sig. Dagene er blevet længere, og det er ved at være tid til at stille urene frem. Det betyder ny energi blandt børn og voksne, men for madelskere betyder det først og fremmest glædelig gensmag med påskens klassikere og fridage til at nyde det hele.

Efter en lang vinter har mos og simreretter efterhånden mistet lidt af glansen, og påsken er en kærkommen lejlighed til at forkæle dig selv på tallerkener og i glas.

Vi har samlet vores bedste opskrifter lige her, hvor du frit kan lade dig inspirere af de gode ideer. Ingredienserne finder du i din MENY – og lige nu bugner butikkerne med gode tilbud på alt til dit påskebord.

Her på siden finder du både opskrifter på hjemmelavede marcipanæg, lammeculotte, langtidsstegt lammekølle, stegte sild, karrysild og lækre fiskeretter.

Du kan også spare tiden på madlavningen og bestille en klassisk påskefrokost, smørrebrød eller andre lækkerier, som vores dygtige madarbejdere tilbereder - du skal blot hente i din MENY og servere og imponere dine gæster. Det kalder vi MENY ud af huset - vælg din butik og se udvalget her.

 

GOD PÅSKE!

 

DE SØDE

 

 

TILBEHØR

 

 

RETTER MED LAM

 

 

HJEMMELAVET SNAPS

 

 

FISK

 

 

SILD