Antal: 4 pers. Tid: 1 time og 10 min.
1/2 dl ketchup
1/2 dl HP Sauce
2 spsk. sojasauce
2 spsk. majsolie
1 fed hvidløg, knust
Salt og sort peber
500 g nakkekoteletter
4 bagekartofler
150 g creme fraiche 9 %
1 lille bundt purløg
1 spsk. sød sennep
150 g Gestus salatmix
2 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
Rør en marinade sammen af ketchup, HP Sauce, sojasauce, majsolie og knust hvidløg og smag til med salt og godt med sort peber. Smør marinaden på nakkekoteletterne, og lad dem trække, indtil de skal grilles. Skrub kartoflerne, og dup dem tørre. Prik dem et par steder med en kødnål, og pak hver kartoffel ind i alufolie. Læg kartoflerne i grillen ved indirekte varme i ca. 1 time. Du kan også bage dem i ovnen ved 200°C i en time.
Nakkekoteletter grilles ved direkte varme, ca. 4 min. pr. side. Rør creme fraiche sammen med fintklippet purløg og sød sennep samt lidt salt og peber. Vend salaten med olivenolie og hvidvinseddike, og krydr med lidt salt og peber. Skær et snit i hver bagekartoffel, og servér med creme fraiche-dressingen.
Energi pr. person: 2897KJ/692Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,1 g.
Kulhydrat: 14,9 g.
Fedt: 7 g.