Antal: 4 pers. Tid: 50 min.
700 g kartofler
1 helt hvidløg
4 hele kyllingelår
2 kviste rosmarin
2 spsk. olivenolie
Salt og sort peber
400 g cherrytomater
1 økologisk citron
Skrub kartoflerne, og dup dem tørre. Skær dem i halve eller kvarte, og kom dem i et stort ovnfast fad. Riv bladene af rosmarinen, og drys dem over kartoflerne. Kom kyllingelårene i fadet, og dryp
olien over. Krydr med salt og peber, og vend det hele rundt, så olie og krydderier fordeles. Læg kyllingen øverst. Skær hvidløget over på tværs, og læg det blandt kartoflerne. Steg det hele ved 200°C i 20 min. Kom så tomater og citronbåde ved, og steg videre i 20 min.
Energi pr. person: 2490KJ/595Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8 g.
Kulhydrat: 6,9 g.
Fedt: 6,8 g.