Kalvekotelet med oliven og provencalsk ratatouille

Kalvekotelet med oliven og provencalsk ratatouille

Antal: 4 pers. Tid: 60 min.

 

Ingredienser 

1 squash

1 aubergine

1 peberfrugt, gul, rød eller orange

1 løg

1 fed hvidløg

4 spsk. olivenolie

1 spsk. hakket rosmarin + ekstra til pynt

1 dåse hakkede tomater

Salt og sort peber

4 kalveentrecotes eller koteletter

1 lille håndfuld bredbladet persille

50 g mørke oliven

1 spsk. citronsaft

 


Sådan gør du

 

Skær squash, aubergine, peberfrugt og løg i tynde skiver. Hak hvidløget. Varm 1 spsk. af olien i en gryde, og steg hvidløget ganske kort. Tilsæt rosmarin og hakkede tomater, og smag til med salt og peber. Lad saucen simre i 10 min., og kom den så i bunden af et ovnfast fad. Læg squash, aubergine, peberfrugt og løg på skift. Dryp med 2 spsk. olivenolie og lidt ekstra rosmarin, og bag ratatouillen i 40 min. ved 180°C. Tag den ud af ovnen, og lad den køle en smule af. Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem i lidt olie, 2 min. pr. side. Lad dem trække 5 min. Hak oliven og persille groft, og bland det sammen med 1 spsk. olivenolie og citronsaft. Server kødet med olivenblandingen på toppen.

 

Energi pr. person: 371KJ/1554Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,8 g.
Kulhydrat: 2,9 g.
Fedt: 3,5 g.

;