Antal: 4 pers. Tid: 15 min.
2 spsk. sesamfrø
1 lille spidskål
½ crispsalat
1 lille bundt dild
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld mynte
Saft fra ½ appelsin
Saft fra ½ citron
3 spsk. olivenolie
Salt og sort peber
Rist sesamfrøene i 5 min. på en tør pande, til de bliver gyldne. Lad dem køle af. Snit spidskålen fint og crispsalaten lidt grovere. Hak dild, persille og mynte groft, og vend dem sammen med spidskål og salat. Kom saften fra appelsin og citron over sammen med olivenolie, og krydr med salt og peber. Drys de ristede sesamfrø over.
Energi pr. person: 717KJ/171Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,3 g.
Kulhydrat: 3,2 g.
Fedt: 5,8 g.