Antal: 4 pers. Tid: 40 min.
1 fed hvidløg
1 spsk. fennikelfrø
2 tsk. tørret oregano
2 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
Salt og sort peber
4 kyllingebryster
150 g feta
100 g græsk yoghurt 2 %
1 agurk
250 g tomater
1 rødløg
1 håndfuld dild
1 spsk. rødvinseddike
1 spsk. olivenolie
Tilbehør:
4 pitabrød eller fladbrød
Knus hvidløget, og knus fennikelfrø i en morter. Bland det med oregano, citronsaft og olivenolie, og krydr godt med salt og peber. Skær kyllingen i store tern, og vend dem i marinaden. Træk
kødet på grillspyd, og grill kødet 5-6 min. pr. side. Blend feta med græsk yoghurt, og smag til med salt og peber. Skær agurk og tomat i grove tern, og vend med fintsnittet rødløg, grofthakket dild, eddike og olivenolie. Smag til med lidt salt. Spis med lune pitabrød eller fladbrød.
Energi pr. person: 2243KJ/536Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,3 g.
Kulhydrat: 11,4 g.
Fedt: 3,9 g.