Butterdejstærte med gedeost, nektarin, parmaskinke og basilikumolie

Butterdejstærte med gedeost, nektarin, parmaskinke og basilikumolie

Antal: 4 pers. Tid: 40 min.

 

Ingredienser 

1 rulle butterdej

4 nektariner

180 g gederulle

1 spsk. olivenolie

salt og sort peber

1 stor håndfuld basilikum

1/2 dl olivenolie

60 g parmaskinke i skiver

 


Sådan gør du

 

Rul butterdejen ud på en bageplade med bagepapir. Skær nektarinerne i tynde skiver, og fordel over dejen. Skær gederullen i skiver, kom den oven på, og dryp med 1 spsk. olivenolie. Krydr med salt og peber, og bag tærten i ovnen i 15 min. ved 200°C. Blend imens basilikum med 1/2 dl olivenolie. Lad tærten køle af i 5 min., og kom så parmaskinke oven på og til sidste basilikumolie.

 

Energi pr. pers.: 2547KJ/609Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 6,9 g.
Kulhydrat: 13,1 g.
Fedt: 16,8 g.