Waldorfsalat

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

75 g valnøddekerner

1 stort æble

3 stænger bladselleri

150 g stenfri vindruer

100 g creme fraiche 18%

1 dl piskefløde

Salt og peber

Sådan gør du

Giv valnødderne et opkog i vand og sigt vandet fra. Dette fjerner noget af nøddernes bitterhed. Lad dem køle af og hak dem meget groft. Skær æble i tern og skær bladselleri i skiver på ½ cm. Del druerne i halve. Pisk fløden stiv og vend den sammen med cremefraiche. Smag til med salt og peber og vend forsigtigt nødder, æble, bladselleri og druer i dressingen. 

 

Energi pr. person: 1288KJ/308Kcal.

 

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 2,6 g.

Kulhydrat: 8,9 g.

Fedt: 15,7 g.