Veggie Tacos med græskar og jalapeno coleslaw

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Veggie Tacos med græskar og jalapeno coleslaw
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

½ butternut-squash

1 brev Santa Maria Spice Paste Veggie Tacos

300 g blandet kål, f.eks. spidskål, rødkål og blomkål

100 g Santa Maria Lime & Jalapeno Mayo

100 g yoghurt naturel

1 lille rødløg

Saft af ½ lime

1 pakke Santa Maria Corn & Wheat Small Tortillas

½ glas Santa Maria Tomatillo Salsa

 

Tilbehør: 

limebåde, frisk chili og koriander
 

Sådan gør du

Skræl squashen, og skær den i store tern eller små både. Vend med spice paste, og bag i en bradepande dækket med alufolie i ovnen i 30 min. ved 200°C. Snit kålen meget fint, og vend med mayo og yoghurt. Smag til med lidt salt. Skær rødløg i strimler, og vend med limesaft. Lun tortillaerne, og fyld dem med coleslaw, squash, salsa og løg. Pynt med chili og koriander.

 

Energi pr. pers: 1836KJ/439Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 2,9 g. 
Kulhydrat: 13,5 g. 
Fedt: 7,4 g.