Vafler

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 100 g margarine
  • 1 tsk bagepulver
  • 4.5 dl mælk
  • 4 dl Finax Glutenfri Melmix
  • 1 tsk sukker
  • 0.5 tsk salt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Smelt margarinen og tilsæt væsken.

  • 2.
    Varm til ca. 45ºC. 2.

  • 3.
    Bland bagepulver og melmix.

  • 4.
    Pisk det ned i væsken til en jævn dej.

  • 5.
    Lad dejen stå i stuetemperatur i ca. 30 min. 3.

  • 6.
    Bag i vaffeljern.

  • 7.
    Pensl jernet med smeltet margarine mellem hver bagning. 4.

  • 8.
    Lad vaflerne køle af på en rist.

  • 9.
    TIPS: Serveres eksempelvis med brombærsyltetøj og flødeskum eller vanilleis.

  • 10.
    Du kan også bruge Finax Glutenfri Grov Melmix til vaffeldejen. Når du bruger grov melmix skal du øge væskemængden til 5 dl.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4344 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
542 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 9 %2.9 g
Kulhydrat: 88.4 %28.2 g
Fedt: 2.6 %0.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;