Thai-inspireret spidskålssalat med svinekam

0-30 min
4 personer

Ingredienser

400 g rødt spidskål i strimler

200 g hvidkål i strimler

25 g hele tørrede sesamfrø

2 æbler i både

 

Dressing:

0,5 dl limesaft

2 spsk. honning

1 spsk. Santa Maria fish Sauce

5 g finthakket chili

20 g friskrevet ingefær

2 spsk. sesamolie

600 g svinekam, tilberedt i skiver

Snit spidskål og hvidkål fint. Kom det i en skål. Rist sesamfrø til de er gyldne på en pande.
Bland alle ingredienser sammen til thaidressingen. Kom dressingen i kålen og bland det sammen, så kålen bliver marineret, og trækker smag af dressingen. Vend æblebåde og ristede sesamfrø i. Anret kålsalat og flæskesteg på tallerkener og pynt med frisk koriander.

Energi pr. person:  2703 Kj/  643 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,1 g.
Kulhydrat: 6,7 g.
Fedt: 10,3 g.

 

Snit spidskål og hvidkål fint. Kom det i en skål. Rist sesamfrø til de er gyldne på en pande.
Bland alle ingredienser sammen til thaidressingen. Kom dressingen i kålen og bland det sammen, så kålen bliver marineret, og trækker smag af dressingen. Vend æblebåde og ristede sesamfrø i. Anret kålsalat og flæskesteg på tallerkener og pynt med frisk koriander.

Energi pr. person:  2703 Kj/  643 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,1 g.
Kulhydrat: 6,7 g.
Fedt: 10,3 g.