Tatar med rødbede og peberrod

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Tatar med rødbede og peberrod
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

150 g rødbede

2 tsk. balsamico-eddike

salt og sort peber

1 lille rødløg

4 skiver rugbrød

1 spsk. smør

250 g tatar

3 spsk. mayonnaise

3 spsk. sød sennep

1 lille bakke karse

4 spsk. friskhøvlet peberrod

Sådan gør du

Kog rødbeden i letsaltet vand i 20 min. Skyl med koldt vand, og gnid skindet af. Skær rødbeden i mindre stykker, og vend med balsamico og lidt salt og peber. Skær løg i tynde strimler. Smør rugbrødene, og anret tataren på. Kom små klatter af mayonnaise og sennep oven på, og anret stykker af rødbede på. Pynt med rødløg, karse og friskhøvlet peberrod. 

 

Energi pr. pers.: 1428KJ/341Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,3 g. 
Kulhydrat: 12,4 g. 
Fedt: 9 g.