4 personer
150 g rødbede
2 tsk. balsamico-eddike
salt og sort peber
1 lille rødløg
4 skiver rugbrød
1 spsk. smør
250 g tatar
3 spsk. mayonnaise
3 spsk. sød sennep
1 lille bakke karse
4 spsk. friskhøvlet peberrod
Kog rødbeden i letsaltet vand i 20 min. Skyl med koldt vand, og gnid skindet af. Skær rødbeden i mindre stykker, og vend med balsamico og lidt salt og peber. Skær løg i tynde strimler. Smør rugbrødene, og anret tataren på. Kom små klatter af mayonnaise og sennep oven på, og anret stykker af rødbede på. Pynt med rødløg, karse og friskhøvlet peberrod.
Energi pr. pers.: 1428KJ/341Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,3 g.
Kulhydrat: 12,4 g.
Fedt: 9 g.