Tarteletter med kylling og asparges

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
tarteletter_med_kylling_og_asparges
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g tilberedt kylling kød fra dag 1

10 stk. tarteletter, originale

40 g smør

40 g hvedemel

6 dl grøntsags bouillon

1 dl piskefløde

1 tsk. salt

0,5 tsk. peber, sort

150 g asparges, grønne

 

Pynt: karse og rosa peber korn 

Sådan gør du

Pluk kødet af den stegte kylling og skær det i tern.

Knæk bunden af asparges der hvor den knækker naturligt, skylles i koldt vand Skær dem i 2 cm stykker.

 

Kom smør i en gryde, rør melet i og bag det af under omrøring. Pisk lidt efter lidt grøntsags bouillon i til ensartet konsistens. Smag til med fløde, salt og peber.

Kom de friske stykker asparges i saucen samt kyllingestykker, lad det varme op.

Varm tarteletter op efter forskriften ca. 5 min ved 200 grader°, anret på et fad, tarteletter, kom kylling asparges fyldet i og pynt med karse og rosa peber.

 

 

 

Energi pr. person:  2077 Kj/  495 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,8 g.
Kulhydrat: 7,3 g.

Fedt: 8,6 g.