4 personer
400 g tilberedt kylling kød fra dag 1
10 stk. tarteletter, originale
40 g smør
40 g hvedemel
6 dl grøntsags bouillon
1 dl piskefløde
1 tsk. salt
0,5 tsk. peber, sort
150 g asparges, grønne
Pynt: karse og rosa peber korn
Pluk kødet af den stegte kylling og skær det i tern.
Knæk bunden af asparges der hvor den knækker naturligt, skylles i koldt vand Skær dem i 2 cm stykker.
Kom smør i en gryde, rør melet i og bag det af under omrøring. Pisk lidt efter lidt grøntsags bouillon i til ensartet konsistens. Smag til med fløde, salt og peber.
Kom de friske stykker asparges i saucen samt kyllingestykker, lad det varme op.
Varm tarteletter op efter forskriften ca. 5 min ved 200 grader°, anret på et fad, tarteletter, kom kylling asparges fyldet i og pynt med karse og rosa peber.
Energi pr. person: 2077 Kj/ 495 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,8 g.
Kulhydrat: 7,3 g.
Fedt: 8,6 g.