Tagliatelle med kødsauce

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 gr. Mutti hakket tomat

50 gr. Mutti Intenso med stegte løg

250 gr. hakket oksekød

250 gr. hakket svinekød

100 gr. bacon i tern

150 gr. blandet selleri, gulerod og løg

1 glas mælk

1 glas hvidvin

50 gr. smør

50 gr. ekstra jomfruolivenolie

1 knivspids salt

Peber

Tilbehør:

1 kg. frisk tagliatelle

Friskrevet parmesanost

Sådan gør du

I en gryde brunes grøntsagerne med olien og smørret i 5 minutter. Tilsæt kødet og baconen og lad det brune. Hæld hvidvinen over og lad det dampe ind. Hæld Mutti Intenso med stegte løg i en lille skål og tilsæt lidt varmt vand, rør det sammen. Hæld blandingen i gryden og lad det hele koge ved svag varme i 1 time. Tilsæt derefter Mutti hakket tomat og kog videre ved svag varme i 30 minutter. Tilsæt mælk og lidt salt og kog yderligere 15 minutter.
Kog den friske tagliatelle efter anvisningen på pakken.
Server tagliatellen med kødsaucen og friskrevet parmesanost
Bon Appetito!