4 personer
200 gr. Mutti hakket tomat
50 gr. Mutti Intenso med stegte løg
250 gr. hakket oksekød
250 gr. hakket svinekød
100 gr. bacon i tern
150 gr. blandet selleri, gulerod og løg
1 glas mælk
1 glas hvidvin
50 gr. smør
50 gr. ekstra jomfruolivenolie
1 knivspids salt
Peber
Tilbehør:
1 kg. frisk tagliatelle
Friskrevet parmesanost
I en gryde brunes grøntsagerne med olien og smørret i 5 minutter. Tilsæt kødet og baconen og lad det brune. Hæld hvidvinen over og lad det dampe ind. Hæld Mutti Intenso med stegte løg i en lille skål og tilsæt lidt varmt vand, rør det sammen. Hæld blandingen i gryden og lad det hele koge ved svag varme i 1 time. Tilsæt derefter Mutti hakket tomat og kog videre ved svag varme i 30 minutter. Tilsæt mælk og lidt salt og kog yderligere 15 minutter.
Kog den friske tagliatelle efter anvisningen på pakken.
Server tagliatellen med kødsaucen og friskrevet parmesanost
Bon Appetito!